DALĪBA IZSTĀDĒ "FURNITURE AND DESIGN ISLE 2020"



Mebeles.lv dalība izstādē “Furniture and design isle 2020”


Mebeles.lv piedalījās izstādē “Furniture and design isle 2020”, kas norisinājās no 23. - 25. oktobrim izstāžu centrā Ķīpsalā.
Izstādē prezentējām jaunākās un aktuālākās dizaina tendences mācību un darba vidē. Kopā ar stenda dizaineri Guļnaru Hasanšinu iekārtojām stendu tā, lai tajā atspoguļotu mūsdienu strauji mainīgo darba vidi – bez striktām robežām starp darbu un atpūtu, starp mācībām un darbu, starp māju un darba biroju.  Stenda noformējumā vēlējāmies parādīt, ka darba un mācību vidē svarīgs ir gan fiziskais, gan vizuālais komforts. Par fizisko komfortu atbild ergonomsiki pārdomātas mēbeļu proporcijas un mācību/darba vides iekārtojums, par vizuālo – dabai tuvas krāsas un faktūras pelēkie un bēšie toņi, kas rada mierīgu un komfortablu apkārtējo vidi. Tāpat savā vizuālajā noformējumā vēlējāmies likt akcentu uz uzņēmuma vizuālo tēlu, tādēļ stendā caurvijās sarkanie akcenti, kas prezentē mūsu zīmolu, kā dinamikas, līderības un attīstības vadlīnija.


Dalība šī gada “Furniture and Design Isle 2020”, bija mūsu atgriešanās pēc vairāku gadu pārtraukuma. Tāpēc jo īpaši svarīgi bija parādīt savas jaunākās mēbeļu kolekcijas. Izstādē prezentējām Biroja mēbeļu kolekciju LINDA, skaņu slāpējošās starpsienas, skolēnu galdu un krēslu kolekciju KOMPETENCE, kā arī jaunās bērnudārzu garderobes. Tāpat arī stendu papildinājām ar moderniem un ergonomiskiem biroja risinājumiem - Elektriski augstumā regulējamiem galdiem, ergonomiskiem biroja krēsliem, kā arī jaunumu – līdzsvara bumbas, kas šobrīd ir populāri iekārtojot mājas birojus.   


Stenda iespaidīgais koptēls un lieliskā uzņēmuma prezentācija tika radīta tikai pateicoties kopīgam komandas darbam. Tieši tādēļ vēlamies teikt lielu paldies, ikvienam, kurš bija iesaistīts izstādes stenda tapšanā, jo tikai kopīgiem spēkiem mums ir izdevies pierādīt, ka spējam radīt lieliskus mācību un darba vides iekārtojumus, kā arī pielāgoties dažādām ikdienas vajadzībām un interjeriem.
Paldies vēlamies teikt arī izstādes stenda dizainerei Guļnarai Hasanšinai, kā arī uzņēmumam SIA INNOVATIVE SOLUTIONS AND INK IDEA par skaistajiem karogiem un grīdas uzlīmēm, kas mūsu stendu padarīja vēl pamanāmāku!