DĀVANA "AUGSTĀK PAR ZEMI"

“Labākās dāvanas ir tās, kas vairo prieka pilnas emocijas un aicina ļauties kopīgiem rotaļu mirkļiem un piedzīvojumiem.” pārliecinājies Augstāk par zemi kolektīvs. Mēs mebeles.lv esam priecīgi, ka mums ir bijusi iespēja palīdzēt tiem, kuri vēlas palīdzēt citiem. Esam dāvinājuši mīksto rotaļu komplektu ar desmit dažādu krāsu un formu elementiem, kas tagad ir krāsains papildinājums AUGSTĀK PAR ZEMI brīnišķīgajam rotaļu centram.


Krāsainais komplekts ir parocīgs dažādām aktivitātēm, tas ir viegls, tādēļ bērniem to būs ērti izmantot savās rotaļās. Tas izgatavots no izturīga un viegli kopjama auduma. To ir iespējams viegli dezinficēt tāpēc būs piemērots telpām, kur bieži viesojas bērni.


AUGSTĀK PAR ZEMI ikdienas viesojas bērni ar savām ģimenēm, kuri vēlas pavadīt savus svētkus šajās telpās. Līdzekļi, kas ziedoti Augstāk par zemi telpu izmantošanai svētkiem, tiek novirzīti Latvijas Bērnu Bāreņu Fonda labdarības projektu realizēšanai. Šī dāvana ir tā, kas spēs iepriecināt bērniņus viņu svētkos, un vēl vairāk priecē tas, ka šie nosvinētie svētki pēc tam spēs palīdzēt arī citiem Latvijas bērniem, kuriem dzīvē ir paveicies mazāk.


Mūsu mebeles.lv kolektīvs vienmēr priecājas saņemt sirsnīgas atsauksmes un arī šoreiz esam šādu saņēmuši no “Augstāk par zemi” kolektīva - "No sirds pateicamies mebeles.lv par saņemto dāvanu, mīksto rotaļu komplektu ar desmit dažādu krāsu un formu elementiem, kas tagad brīnišķīgi papildina mūsu rotaļu centru! "Patiess prieks mūsu mazo ciemiņu acīs ir garantēts!  Mīļš Jums paldies, un ceram uz sadarbību arī turpmāk"  pateicībā pauž "Augstāk par zemi".