MĒBEĻU KOMPLEKTI UZŅĒMUMAM SIA TET

Galdu komplekti uzņēmuma SIA Tet darbiniekiem
Laikā, kad tik daudzi strādā no mājām ir svarīgi parūpēties par darbam atbilstošiem apstākļiem arī mājas birojos. Tādēļ mēs kopā ar SIA Tet uzņēmuma darbiniekiem, kuri šobrīd lielākoties strādā attālināti, izveidojām trīs dažādus mēbeļu komplektus. Izveidotie komplekti ir lieliski piemēroti darbam mājās, lai uzņēmuma darbinieki varētu sev nodrošināt kvalitatīvas un ergonomiskas mēbeles mājas birojiem.
Ņemot vērā Tet darbinieku vēlmes tika izveidoti trīs galdu un krēslu komplekti - 

  • Standarta komplekts - sastāv no krēsla Calvin un galda BILL – Galda BILL virsma izgatavota no laminētas kokskaidu plātnes, rāmis izgatavots no metāla kvadrātcaurules. Krēslam Calvin ir Hromēta pamatne, tas ir ar augstuma regulāciju un ECO mākslīgās ādas tapsējumu.
  • Optimāls komplekts – Elektriski augstumā regulējams galds ar 25 mm biezas laminētas kokskaidu plātnes galda virsmu, ozolkoka tonī. Mēbeļu komplektā arī ietilpst biroja krēsls PATRIK, kuram ir galvas balsts, jostas vietas izliekuma regulācija, žaketes pakaramais un regulējami roku balsti.
  • Komforta komplekts – Elektriski augstumā regulējams galds ar 25mm biezu laminētu kokskaidu plātnes virsmu, tumšā riekstkoka tonī. Komplektam pievienots Trium HRU pelēks krēsls, kuram ir galvas balsts, muguras izliekuma regulācija, augstumā regulējami roku balsti, kā arī šī komplekta krēsls paredzēts ilgstošai sēdēšanai, līdz ar to garajās darba stundās par komfortu nebūs jāsatraucas.

Mums ir liels prieks, ka  šobrīd, kad apkārt notiek lielas pārmaiņas, mēs varam palīdzēt iekārtot ērtas un praktiskas darba vietas, pat tad, kad darbs lielākoties norit mājas apstākļos.