JAUNUMS! Biroja mēbeļu kolekcija LINDA

JAUNUMS! 

Biroja mēbeļu kolekcija LINDA

Elegants un pārdomāts biroja mēbeļu risinājums, kas iederēsies gan liela izmēra birojos, gan mazos mājas ofisos. Dabīgie ozolkoka toņi apvienoti ar baltiem vai melniem, vai pelēkiem krāsu toņu akcentiem izceļ kolekcijas lakonisko dizainu. Kolekcija izstrādāta ar izteikti plānām virsmām un sienām. 

Kolekcijā ietilpst biroja galdi, dažadu izmēru skapji, kas būs piemēroti, gan dokumentu glabāšanai, gan arī citu mantu uzglabāšanai. Tāpat arī kolekcijas ietvarā izstrādāti moderni atvilktņu bloki. 

Skapji LINDA 

Moderni skapji dažādos izmēros, piemēroti, lai nokomplektētu pilnu biroja iekārtojumu. Slēgto nodalījumu gaišās koka fasādes kontrastē ar atvērtiem monohromiem baltiem vai pelēkiem vai melniem atvērtiem plauktiem. Atvērtie plaukti kalpo gan kā funkcionāls, gan kā dekoratīvs elements. 

Skapji izgatavoti no 12 mm biezas laminētas kokskaidu plātnes. Visām durtiņām "push to open" funkcija ērtai un klusai aizvēršanai. Plauktos aiz durtiņām iespējams novietot dokumentu mapes. 

Visiem skapju veidiem iestrādāti atvērtie plaukti vienotā stilā. Atvērtie plaukti pieejami trīs toņos - balti, melni un pelēki. Skapji pieejami arī ar iestrādātu drēbju pakaramo, ērtākai virsdrēbju uzglabāšanai.  

Mēbeļu kolekciju LINDA iespējams apskatīt un iegādāties šeit -  https://www.mebeles.lv/lv/birojam/biroja-mebelu-kolekcija-linda/