CARNIKAVAS NOVADA PIRMSKOLAS IZGLĪTĪBAS IESTĀDE "PIEJŪRA"

2021.gada 29.aprīlī, tika atklāta jaunā Carnikavas novada Pirmskolas izglītības iestāde “Piejūra”. Šis ir bijis viens no mūsu pēdējā laika lielākajiem un apjomīgākajiem bērnudārza projektiem Latvijā.
Esam iekārtojuši 11 grupiņas, vairākas administrācijas darba telpas, mūzikas telpu, sajūtu telpu, ēdamzāli un arī sporta zāli. Bērnudārza telpas ir modernas, ērtas un praktiskas. Veidojot iekārtojumu bērnudārzam, primāri tika domāts par bērnu drošību, kā arī par praktisku mēbeļu izvietojumu un to pielietojumu grupiņās. Lai maksimāli izmantotu visu telpu un atvēlētu vairāk brīvu vietu bērnu radošajām aktivitātēm, visas grupiņas tika aprīkotas ar divvietīgām un trīsvietīgām izvelkamajām gultiņām, kuras viegli izvilkt pirms diendusas un tik pat viegli tās iebīdīt atpakaļ – pilnībā izmantojot telpu, gan rotaļām, gan atpūtas brīžiem. Mācību un nodarbību zonas iekārtotas ar galdiem un krēsliem no mēbeļu sērijas Lucy. Garderobēs esam izvietojuši savas jaunākā dizaina garderobju skapīšus, kuri ir krāsaini, stabili un droši bērnu lietošanai. Mācību materiālu uzglabāšanai izmantoti plauktu “Gratnells” risinājumi, rotaļlietu un citu mantu uzglabāšanai izvietoti plaukti no tematisko mēbeļu kolekcijām, šādā veidā piešķirot papildus akcentus grupiņu interjeram.
Esam neizsakāmi priecīgi par paveikto un sakām lielu paldies visai Bolderāja Serviss komandai un ikvienam, kurš ir bijis iesaistīts šī projekta realizēšanā!