STOCKHOLM FURNITURE AND LIGHT FAIR 2020

Stockholm Furniture and Light Fair ir pasaules galvenā satikšanās vieta Skandināvu dizainam. Šogad izstāde atzīmēja savu 70.gadu jubileju un tā ir kļuvusi jau par pasaules galveno Skandināvu dizaina notikumu, saaicinot kopā viesus un izstādes dalībniekus no visas pasaules. Šajā izstādē mebeles.lv piedalās ceturto reizi visā uzņēmuma pastāvēšanas laikā un kopš 2019.gada šajā izstādē prezentējam sevi regulāri.  

Atskatoties uz tikko kā aizvadīto izstādi esam ļoti apmierināti ar kopējo rezultātu, kurā ietilpst  gan kopīgais komandas darbs, gan stenda galējais izskats, kā arī saņemtās pozitīvās atsauksmes  pēc izstādes. Mūsu galvenā misija gatavojoties izstādei bija parādīt, ka spējam radīt kvalitatīvas korpusa mēbeles visdažādākajiem telpu iekārtojumiem – sākot no atpūtas telpām līdz pat pilnībā nokomplektētām darba telpām.  To visu esam spējuši integrēt vienā plaknē (sienā), vienlaicīgi parādot, gan funkcionālu risinājumu dažādu telpu iekārtošanā, gan arī modernus un gaumīgus dizaina risinājumus.

Izstādes stends tika radīts iedvesmojoties no mūsdienu aktuālākajām tendencēm – ņemot vērā mūsdienu sabiedrības vēlmi pēc plašuma, gaisa un telpiskuma. Mūsu kolekcijas/stenda dizainiskā risinājuma mērķis ir saglabāt telpu un tās plašumu. Izstrādātais dizainiskais risinājums ļauj telpas galvenajam lietotājam izmantot plašāku vietu savām vajadzībām un nodarbēm.

Izstādes stenda stilistika ir mūsu interpretācija par Latvijas dizainu – tīrs askētisks un ļoti pietuvināts Latvijas dabai.

  • Ozols – Latvijas dizaina ģenētiskais kodols,
  • baltā krāsa – skaidra un tieša,
  • melnā krāsa – kontrasts, kā pārsteigums aiz mierīgām un gaišām fasādēm,
  • sarkanie akcenti un aksesuāri – BDESK zīmola citējums,
  • LED gaismas akcenti – izmantoti dažādi risinājumi, gan gaismas spēlei, lai akcentētu dažādus dizaina elementus, gan arī pievienojot mēbeļu kolekcijai vēl lielāku funkcionālo vērtību.  

Vēl lielāku prieku par dalību šādā izstādē rada tas, ka esam vieni no trīs uzņēmumiem, kuri šogad parstāvējuši Latvijas godu “Stockholm furniture and light fair 2020”. Tas uzliek vēl lielāku atbildības sajūtu, kā arī rada vēlmi vēl vairāk censties un ar katru gadu aiz vien vairāk uzlabot savu sniegumu. Uzskatām, ka izstāde ir lieliska iespēja izvērtēt sevi, kā uzņēmumu starptautiskā dizaina vidē, kā arī iedvesmoties no citiem mēbeļu ražotājiem.

Protams, vēlreiz vēlamies teikt neizsakāmi lielu paldies, visai Bolderāja Serviss komandai, kā arī ikvienam, kurš ir piedalījies šī lielā projekta tapšanā, tikai cītīgi strādājot visiem kopā mums ir izdevies tik lielisks rezultāts un tajā noteikti ir redzams ikviena ieguldītais un uzcītīgais darbs.